Beste Gasten,

 

Helaas zijn ook wij genoodzaakt om na 14 oktober tijdelijk ons restaurant en lunchcafé gedeelte te sluiten.

 

Gelukkig kunt u nog blijven genieten van onze gerechten via takeaway & delivery! U kunt zowel in het restaurant als telefonisch uw bestelling doen. Zie hier onze regels met betrekking tot afhalen.

 
Wij zullen dagelijks geopend zijn van 16:00 tot 21:00 uur.

 

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid toe in deze onzekere tijden en kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in het restaurant!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jacqueline & Lifa en team New Century


 

Een team van chefkoks met jarenlange ervaring bereiden dagelijks de heerlijkste gerechten voor u voor. De oeroude Chinese, Indische en Japanse bereidingswijze wordt met kennis en plezier uitgevoerd. Uw smaakpapillen worden geprikkeld door de verschillende manieren van bereiding en het intensieve gebruik van fijne kruiden en specerijen. Laat u meevoeren naar een reis door Azië en alles wat de Oosterse keuken voor u te bieden heeft.
 

Ideaal voor alle gelegenheden

Heeft u binnenkort een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest? De intieme ambiance, vakkundige personeel en een breed scala aan Oosterse heerlijkheden maken Oriental Restaurant New Century de perfecte locatie voor uw volgende feest. Reserveer tijdig of kom langs om alle mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie! 

 

Maak kennis met ons nieuw concept en ga voor onbeperkt Aziatisch genieten.

Bekijk hieronder het menu.

^ Naar boven