zagen

 

Niet bekend met de Oriëntaalse keuken? Of kunt u gewoon niet kiezen uit alle heerlijke gerechten? Dan biedt ons buffet de uitkomst! Iedere zaterdag en zondag (en feestdagen) bent u van harte welkom om een culinaire reis door de Oriëntaalse keuken te maken. U kunt kiezen uit tientallen Oosterse hoogstandjes, al dan niet ter plekke voor u bereid. Zo bieden wij naast onze traditionele, uitgebreide buffet ook seafood, ossenhaas en lamskoteletten van de Japanse teppan-yaki bakplaat.

 

Wij werken in het weekend met het welbekende all-in concept. U kunt er onbeperkt eten en drinken tegen een vaste prijs. Drinken is inclusief verschillende bieren, wijn, frisdranken, en koffie, thee of een toetje. Ons buffet is geopend vanaf 17.00 uur.

 

All-in arrangement

  2,5 uur    3 uur
Volwassenen 29,50    34,50
Kinderen 4 t/m 11 13,50    16,50

 

 

Reserveren voor het buffet op zaterdag, zondag en feestdagen is wenselijk.

 

 

New Century Oriental Restaurant; een begrip in Eindhoven.

Nu alweer een kleine 15 jaar een begrip in de wijk. New Century Oriental Restaurant. Gastheer Shen en zijn keukenbrigade weten al jaren een consistente kwaliteit te leveren. Het restaurant heeft ondanks dat het al 15 jaar geleden is gerealiseerd nog niets aan schoonheid verloren. De bakplaat ziet er ondanks intensief gebruik nog uit als nieuw. Als je houdt van echt lekker Oosters eten, je de tijd wilt nemen om te genieten... Kom dan eens sfeerproeven bij New Century. Daag de chefkoks eens uit, u vraagt wij draaien.

^ Naar boven